U bevindt zich hier: Home » Airconditioning » Daikin wandmodel » Wandmodel Ururu Sarara

Aangename verwarming en verkoeling

Een comfortabel binnenklimaat hangt niet enkel en alleen af van een goede temperatuurregeling. Een precieze regeling van de luchtvochtigheid en ventilatie van je ruimte is daarbij van essentieel belang.

Het Ururu Sarara model

De Ururu Sarara ‘airconditioning en luchtbevochtiger in één’ zorgt als het ware voor aerotherapie in uw woning. Terwijl een gewone airconditioning enkel kan koelen en verwarmen, biedt de Ururu Sarara een unieke combinatie van bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie, verwarmen, koelen en luchtzuivering.

Ururu Sarara


Wat zijn mijn voordelen?

  • Ideale luchtvochtigheid
  • Vochtregulering is essentieel bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat. De ontvochtigingsfunctie van de Ururu Sarara zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid wordt verlaagd, zonder de ruimtetemperatuur te beïnvloeden.

  • Intelligente sensor met drie zones
  • De intelligente sensor is een bewegingssensor die weet wanneer iemand zich in de kamer bevindt, en zo de temperatuur lager stelt of zelfs de unit uitschakelt wanneer er niemand in de kamer is. Bovendien richt het toestelt de luchtstroom uit de richting van de aanwezige personen.

  • Automatische filterreiniging
  • Wanneer er lucht door de unit stroomt, gebruiken airconditioners filters om die lucht te reinigen. Maar hoe meer vuildeeltjes er achterblijven in de filter, hoe minder goed de airco werkt. Daarom werd de Ururu Sarara uitgerust met een zelfreinigingsfunctie zodat je hier nooit meer last van hebt.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een bepaald model? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Offerte nodig?

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op »

Andere oplossingen