U bevindt zich hier: Home » Warmtepomp

Verwarming, koeling en warm water in één met de warmtepomp

Energieprijzen stijgen in snel tempo en de milieuproblematiek is hardnekkiger dan ooit. Investeren in een energiezuinige toestellen is dus zeker geen overbodige luxe. Een warmtepomp van Daikin heeft bovendien zeer hoog rendement en vraagt minder onderhoud dan de gewoonlijke toestellen.

Warmtepomp technieken

Naargelang de aard van je project, kan er ook geopteerd worden voor een combinatie van de drie technieken. Als erkend Daikin installateur, begeleiden wij je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lucht/Lucht

Lucht/Lucht warmtepomp

Warme lucht naar binnen in de winter, koele lucht in de zomer. Dit systeem garandeert een constante temperatuur in elk seizoen, het hele jaar door.

Meer over lucht/lucht »

Lucht/Water

Lucht/Water warmtepomp

De lucht/water warmtepomp onttrekt warmte en koelte aan de buitenlucht, dus kan je het ook inzetten om warm water te voorzien.

Meer over lucht/water »


Wat zijn je voordelen?

Laag energieverbruik & CO2-uitstoot

Warmtepompen zijn tot driemaal zuiniger dan traditionele systemen op aardgas. Het is een zeer milieuvriendelijke oplossing en ook op het gebied van CO2-uitstoot gooit dit toestel torenhoge ogen.

Eenvoudige montage

De warmtepomp staat gekend als een flexibele toepassing die op elke gewenste plaats gemonteerd kan worden zonder dat er boor- of graafwerken aan te pas komen.

Maximaal comfort

Alle units bieden talloze mogelijkheden en extra opties zoals een overzichtelijke gebruikersinterface, antibacteriële filters, fluisterstille werking, infrarood-afstandsbediening, bewegingssensor, 3D-luchtverdeling, …

Zwembadwarmtepompen

Als het heel warm is, kunnen zonnestralen volstaan om het zwembadwater op te warmen. Maar dat is dikwijls niet voldoende. Een waterpomp is dan één van de meest efficiënte en milieuvriendelijkste oplossingen voor het verwarmen van je zwembadwater.

Efficiënt verwarmen?

Wil je graag meer informatie over warmtepompen? Of wil je graag een offerte laten opmaken?
Neem contact op »


Airco

Ben je op zoek naar een toestel specifiek voor airconditioning?
Meer over airconditioning »


Onderhoud nodig?

Een jaarlijks onderhoud is nodig om de goede werking van je warmtepomp te garanderen.
Onderhoud aanvragen»


Daikin Altherma

De Daikin Altherma is een energiezuinige en compacte alles-in-één oplossing voor verwarming, koeling en sanitair warm water.
Meer over Altherma»