U bevindt zich hier: Home » Airconditioning » Daikin wandmodel

Het Daikin wandmodel: hoog aan de muur is plaatsbesparend!

Een wandmodel wordt hoog aan de muur bevestigd en is dus de ideale plaatsbesparende oplossing voor alle kleinere ruimtes.Het toestel kan naadloos geïntegreerd worden in elke eigentijdse slaapkamer en andere kleine ruimtes.

Best verkochte wandmodellen

Naargelang je wensen of behoeften, kan je kiezen uit verschillenden typen wandmodellen.

Daikin Stylish wandmodel

De Stylish-reeks combineert een prachtig design met geweldige technologie en is de dunste binnenunit in zijn marktsegment. De Stylish bestaat in 4 kleuren: wit, zilver, zwarthout en zwart.

Daikin Emura wandmodel

Daikin Emura is een intelligent systeem met een mooi design. De Emura is perfect voor kleinere ruimten en met een geluidsniveau van 19 dBA ook één van de stilste in zijn soort.

Daikin Perfera wandmodel

De Perfera is een mooi en stil systeem met slimme bewegingssensors voor 2 zones. De Perfera past in elke ruimte en is uitgerust met de Heat Boost functie voor een snelle opwarming van uw woning.

Ururu Sarara wandmodel

Ururu Sarara biedt een unieke combinatie van koeling, verwarming, bevochtigen, ontvochtigen, ventileren in één toestel. De flash-streamer zorgt dat de lucht automatisch gezuiverd wordt en geurloos is.


Meer weten?

De toestellen worden hoog op de muur gemonteerd voor een optimale luchtverdeling en fluisterstille werking.

Ben je op zoek naar een bepaald model? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Offerte nodig?

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op »


Andere modellen?