U bevindt zich hier: Home » Luchtreinigers

Zuivere en gezonde lucht in je huis

Woningen worden beter en beter geïsoleerd dan ooit en zuivere binnenlucht is tegenwoordig een schaars goed geworden. Er bevinden zich heel wat vuile stoffen in de lucht, zoals allergenen, bacteriën, virussen en tabaksrook, die je gezondheid kunnen schaden. Investeren in een goede luchtreiniger is dus zeker geen overbodige luxe.

Luchtreiniger modellen

Pollen, stof en dierenharen zijn maar enkele mogelijke boosdoeners die allergieën, astma en ademhalingsproblemen veroorzaken. Dankzij de Daikin luchtreiniger maak je komaf met deze problemen.

Luchtreiniger met Streamer

Deze luchtreiniger met streamer-technologie haalt meer dan 99% allergenen uit de lucht. Ideaal om symptomen van astma of hooikoorts te verlichten. Ook virussen en bacteriën worden geneutraliseerd.

Meer over Streamer-technologie »

Daikin Ururu luchtreiniger

De Daikin Ururu luchtreiniger is een luchtreiniger met bevochtigingsfunctie. Geen last meer van een droge neus of keel in de winter of slecht slapen door een te hoge luchtvochtigheid.

Meer over Ururu luchtreiniger »

Wat zijn je voordelen?

Zeer zuinig

De luchtreinigers van Daikin zijn zeer energiezuinig. Zo verbruiken ze enkel energie wanneer er vervuilende stoffen gedetecteerd worden door de sensor.

Verplaatsbaar

Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht van de luchtfilter kan je het toestel in elke ruimte plaatsen. Geen kamer of kantoorhoekje is te klein.

Uiterst gebruiksvriendelijk

Alle luchtfilters van Daikin zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologieën zoals een pollenstand, energiebesparende inverter, infrarood afstandsbediening, fluisterstille werking, sensoren, …

Op zoek naar luchtreinigers

Wil je graag meer informatie over luchtreinigers?
Neem contact op »

Op zoek naar warmtepompen

Wil je graag meer informatie over warmtepompen?
Meer over warmtepompen »


Op zoek naar airco

Ben je op zoek naar een toestel specifiek voor airconditioning?
Meer over airconditioning »


Onderhoud nodig?

Een jaarlijks airco-onderhoud is nodig om de goede werking van je warmtepomp/airco te garanderen.
Onderhoud aanvragen»