U bevindt zich hier: Home » Airconditioning » Inverter technologie

De inverter technologie, een ware revolutie?

Hoe werkt het?

Dankzij de inverter technologie, ontwikkeld door Daikin, zorg je nu zelf voor een aangenaam klimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid volledig aangepast aan jouw wensen.

De inverter technologie is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig; inverters regelen het gebruikte vermogen op de huidige vraag. Niet meer, niet minder.

Deze technologie biedt u twee bijzondere voordelen:

  • Comfort

  • Een airconditioner met een inverter stemt zijn koel- en verwarmingscapaciteit continu af op de temperatuur in de ruimte. Bij het opstarten geeft de inverter meer energie, waardoor de opstarttijd korter wordt en de gewenste kamertemperatuur sneller wordt bereikt. Zodra de gewenste temperatuur bereikt is, zorgt de inverter technologie ervoor dat deze temperatuur constant behouden blijft.

  • Energiezuinig

  • Dankzij de ge├»ntegreerde inverter stemt het systeem namelijk zijn koel- of warmtecapaciteit voortdurend af op de warmteproductie in de kamer, de gemeten en de gewenste binnentemperatuur alsook de grootte van de ruimte. Hierdoor ligt het energieverbruik dankzij de inverter technologie 30 tot 50% lager dan bij de traditionele aan/uit-systemen.

Foto inverter technologie proces

Contacteer ons

Wenst u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw woning ?

Contacteer ons


Beschikbare modellen